Safemate Trigger Three

Safemate Trigger Three er en mobil trygghetsalarm som størrelsesmessig minner om en garasjeåpner. Trigger Three har mye til felles med Trigger Two, men er mer vanntett og leveres med bordlader for enkel lading. Den har sterk og klar lyd som gjør at man lett kan føre en samtale med personen i andre enden.

Safemate Trigger Three nytter innstikks-SIM-kort av den lille typen (micro-SIM).

Alle lokaliseringsenheter fra Safemate AS leveres med SIM som må benyttes – enhetene vil ikke fungere dersom man bytter SIM!

SIM-card-symbol

Trigger Three er lettere integrert mot Safemate-plattformen, så man har som Safemate Pro-admin foreløpig ikke tilgang til alle de innstillingene man kjenner fra Trigger One, Trigger Two og Track One (f.eks. regulere lokaliseringsintervall, endre lydnivå, etc.).

Styrker og svakheter

Styrker
Svakheter
Sterk og klar lyd Begrenset med konfigurasjonsmuligheter
Leveres med bordlader Lite intuitive LED-lys
Vanntett (IP65) Man må være nøye ved lading

 Lading

Safemate Trigger Three lades med ladestasjonen som følger med produktet.

Enheten kan til nød også lades via mikro-USB-kontakten på siden av produktet.

Ladetid fra utladet til fulladet: Ca. 2 timer.

Knapper

Ved siden av alarmknappen, så har Trigger Three en knapp på siden av produktet. Sideknappen har et telefonsymbol på seg.

For å skru produktet  holdes sideknappen inne til enheten vibrerer.

For å skru produktet av holdes sideknappen OG alarmknappen inne til enheten vibrerer. Dette er innrettet slik for å minske faren for at man skrur av Trigger Three utilsiktet.

Hvem egner Safemate Trigger Three seg for?

Safemate Trigger Three er velegnet for alenearbeidere (HMS) og brukere som har kognitive evner til å kunne bruke trykknappen.

Fallsensor på Trigger Three («Man Down»)

Safemate Trigger Three har en fallsensor som baserer seg på støt, eller mer presist; måling av G-krefter. Vi har tilgjengeliggjort denne funksjonaliteten for bruk gjennom Safemate Pro, men vi vil tydelig oppfordre våre kunder til å først bygge erfaring før man evt. tar fallsensoren i bruk i kommunal tjeneste.
Vår erfaring er at mange fall ikke er forbundet med store krefter (sigefall), og i slike tilfeller vil fallsensoren på Trigger Three feile i å detektere.
Dersom presis deteksjon av at en tjenestemottaker har falt, anbefales Man Down-sensoren på Safemate Trigger One.